trešdiena, 2010. gada 19. maijs

Graifsvalde

ja jau iepriekšējā ierakstā tika minēta Graifsvalde, tad arī šajā varētu par to turpināt. attēlā zemāk redzama manis veidotā dienasgrāmata, kurā pierakstīju Graifsvaldē piedzīvoto un pārdzīvoto. tagad tajā apskatāmi mani zīmējumi, piemēram, Rīgenas bāka, Eldenas klostera drupas, kuras savās gleznās tik bieži attēloja Kaspars Dāvids Frīdrihs, Graifsvaldes Doma tornis u.c. 
tajā var lasīt par filmām, kuras skatījos Graifsvaldes laikā un no kurām visspilgtāk atmiņā palikušas Efter brylluppet ar Madsu Mikelsenu un Du Levande.. 
..par izstādēm, kuras apmeklēju, piemēram, K21 Diseldorfā.. 
..par cilvēkiem, ko satiku. tā, piemēram, zemāk skatāmo bildi fotogrāfējis mans Diseldorfā jauniegūtais draugs Kristians Gogolins
ar kuru kopā ne vien izstaigājām neskaitāmas izstādes, ieturējām gardas maltītes un klausījāmies The Notwist, bet arī apmeklējām CocoRosie koncertu Zakk'ā.
vēl pie izstādēm atgriežoties , ļoti iespaidīga bija Hiroshi Sugimoto izstāde Berlīnē un Radical Advertising izstāde Diseldorfā ar saukli: Mit Werbung die Welt verändern ("Caur reklāmu mainīt pasauli"). kā attēlā redzams, Diesel, piemēram, iestājas pret globālo sasilšanu šādā veidā, he he.
viens no pēdējiem ierakstiem tika veltīts episkajam Radiohead koncertam Wūlhaidē, ko man bija tas prieks piedzīvot kopā ar Annu, Ilzi un Eviju. 


 



Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru